Diensten

Diensten

Wij de kennis en u het voordeel

Onze diensten

Inventariseren

Luisteren naar initiariefnemers, extra partijen benaderen die van waarde zijn voor de kavelruil. Subsidiekaders uitzoeken.

Planvormen

Ideeën opwerken tot ruilplannen. Overheden betrekken als ze meerwaarde hebben voor het proces.

Bemiddelen

Verschillen van inzicht bespreken. Belangen wegen en benadrukken. Doorrekenen van voordelen.

Overdragen

Aanvragen van subsidies, opstellen van staten van inbreng en toedeling, bijzonder bepalingen, kaarten en dergelijke voor overdracht aan de notaris en het kadaster.

Wij kunnen u helpen

 

Kavelruil kunt u niet alleen. Met buren en uw verpachter komt u misschien een heel eind, maar een echte kavelruil met voor iedereen voordeel is specialistenwerk. Wij kunnen met veel ervaring indiviuele plannen wegen en een ruil uitbouwen. Weten de weg naar subsidie en hebben al beschikte subsidie in huis. We komen vrijblijvend met u de mogelijkheden bespreken en zullen tenminste in het tweede gesprek duidelijk zijn over kosten en wie ze draagt. Er is tot 75% subsidie mogelijk in veel provincies!

Wat onze klanten van ons vinden

"Aanvankelijk leek het me een onmogelijk klus om een handvol boeren, een particuliere verpachter en Domeinen met elkaar op één lijn te krijgen. Ik dacht: niet iedereen zal elkaar het voordeel gunnen. Maar de Stichting Kavelruil wees iedereen vooral op zijn eigen belang en bracht goed in beeld waar de voordelen lagen en liet die meewegen in het bemiddelen tussen de partijen. Ze legden een goede taxatie ten grondslag aan de bemiddeling."

 

Constant de Wit - Erichem

0575-450 814

info@stichtingkavelruil.nl